Cautare

1259 de rezultate pentru "tractorul brasov" (8.58 secunde)
Reamintim ca semnale cu referinta la ilegalitati comise de Landini&Laverda SRL, comandate de Mauro Frola - mereu zimbitor si pus pe declaratii linistitoare in privinta preluarii uzinei Tractorul de catre concernul italian - au existat inca din vara anului trecut.
Proiectul de ordonanta nu face referire la o societate anume, dar ordonanta ar putea fi cu succes aplicata in cazurile Tractorul Brasov sau la Electroputere Craiova.
Indienii de la Mahindra&Mahindra au anuntat ieri ca vor din nou sa preia Tractorul Brasov. Cu trei zile inainte de expirarea termenului de valabilitate a ofertei statului privind vanzarea pachetului majoritar de actiuni, acestia s-au decis sa dea curs propunerii statului roman.
Au ramas pe lista 16 societati intre care Termoelectrica, Electroputere, Rulmentul sau Tractorul Brasov. Acestea din urma inregistreaza in continuare pierderi si intarzieri la plata facturilor, motiv pentru care nu vor putea face majorari salariale.
În timp însa, lucrurile s-au schimbat, iar domeniul constructiilor de masini agricole nu a cunoscut un ritm ascendent, ci dimpotriva (vezi Tractorul Brasov sau Semanatoarea Bucuresti).
Lupta noastra a fost sa nu ajungem ca Rulmentul si Tractorul Brasov, adica sa nu fim lichidati. Avem contracte de 80 de milioane de euro.
Acestea sunt Electroputere Craiova, cu datorii de 87,87 milioane de lei, Tractorul UTB Brasov, cu 89,27 milioane de lei, si UCM Resita, cu 122,6 milioane de lei, care a primit inlesniri la plata.
Presedintele Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), Teodor Atanasiu, a declarat la finele lui octombrie, ca rezultatele investigatiilor initiate de CE in cazul unor tranzactii din Romania, precum privatizarea Automobile Craiova, a Petrotub si vanzarea activelor Tractorul Brasov, sunt previzibile, insa procedurile ar putea fi dura pana la 18 luni.
Masura vine dupa ce Comisia Europeana a deschis in urma cu doua luni, trei investigatii cu privire la acordarea unor ajutoare de stat la privatizarea companiilor Tractorul Brasov, Mittal Steel Roman, fosta Petrotub si Automobile Craiova.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului a privatizat in ultimii patru ani companii importante precum Automobile Craiova, Electroputere Craiova, Electrica Muntenia Sud sau Foradex, in schimb negocierile si procedurile initiate pentru vanzarea gigantilor industriali din Brasov, Rulmentul, Tractorul si Nitramonia au ramas fara succes, companiile intrand in lichidare.
Problema este ca, daca situatia continua, este posibil ca statul sa nu mai aiba ce privatiza, iar Avioane SA sa impartaseasca soarta uzinei Tractorul Brasov.
Siderca - 2 miliarde dolari Bancorex - 1 miliard dolari Vulcan - 20 milioane dolari Aro - 50 milioane dolari Loteria Romana - 1 miliard dolari Tractorul Brasov - 300 milioane dolari Uzina Republica - 200 milioane dolari Moldomin - 2 miliarde dolari Electroputere - 2 miliarde dolari IPRS Baneasa - 67 milioane dolari Serele Codlea - 10 milioane dolari Hotelurile de pe litoral - 145 milioane dolari SIDEX Galati - 3 miliarde dolari UCM Resita - 270 milioane dolari Societatea Nationala Tutunul Romanesc - 402 milioane dolari ICA - 77 milioane dolari Uztel Ploiesti - 133 milioane de dolari SNIIA - 189 milioane de dolari Institutele de cercetare - 108 milioane de dolari Fabricile de zahar - 29 miliarde de dolari Alimentara - 16 miliarde de dolari Padurile retrocedate - 6,3 miliarde dolari Microsoft - 120 de milioane de dolari EADS - 125 de milioane de dolari Siveco - 88 de milioane de dolari Institutul Cantacuzino - 28 milioane de euro Loteria 2 - 80 milioane de dolari Schi in Romania - 39 milioane de dolari Cinematografe - 11 milioane de de dolari Combinatele Mechel - 5 miliarde de dolari Valea Jiului - 1 miliard de dolari Conserva romaneasca - 300 de milioane de dolari Centre turistice pentru nimeni - 50 milioane de dolari Bancomantul” ANRP - 95 milioane de dolari Programele cu dizabilitati - 20 milioane de dolari Industria textilelor - 8 miliarde de dolari Avioane Craiova - 1 miliard de dolari TBC - 6 milioane de dolari Sanatate pe card - 330 de milioane de dolari Vagoane CFR - 23 de miliarde de dolari Afacerile lui Sebastian Ghita - 28 de milioane de dolari Dosarul Lukoil - 2 miliarde de dolari CEO - 685 de milioane de dolari CEH - 480 de milioane de dolari Active Bancorex - 22 de milioane de dolari Afacerea Radioterapia - 33 milioane de dolari Vaca nebuna, taiata si mancata - 650 milioane de dolari Fabrica aurului din cenusa - 4 milioane de dolari Rompetrol - 690 milioane de dolari
A colaborat la ziarul Tractorul din Brasov, cu diverse reportaje si poezii (1956). In perioada stagiului militar (1958-1960) a publicat si la Luceafarul sau Inainte.
in Mures, Harghita, Bihor, Brasov, Hunedoara, Satu Mare si Salaj. ... Umanistii ii cer lui Calin Popescu-Tariceanu prefecturile din Arges, Bacau, Brasov si Prahova.
Reunirea staff-ului democrat va avea loc la Brasov in primele doua zile ale lunii si, potrivit declaratiilor deputatului PD de Brasov, Dumitru Puchianu, in cadrul discutiilor vor fi stabilite strategia politica a partidului, prioritatile legislative la inceput de sesiune parlamentara si strategia de campanie pentru alegerile europarlamentare.
Duminica, presedintele PSD, Mircea Geoana se afla in judetul Brasov pentru a participa la doua serbari campenesti. ... Purtatorul de cuvant al PSD Brasov, Razvan Popa, spune ca Mircea Geoana participa la evenimentele programate, precum si la spectacolele folclorice si discuta cu oamenii din comuna.
Alba, Bihor, Brasov, Calarasi, Cluj, Giurgiu, Hunedoara, Maramures •Diferente mici la mandate sau situatii inverse la primarii/consilii judetene: ... Alba, Bihor, Botosani, Brasov, Calarasi, Cluj, Giurgiu, Hunedoara, Iasi, Ilfov, Maramures, Valcea.
Cei din USL au anuntat ca au scoruri de peste 50% si in Bacau, Ilfov, Neamt, Galati, Brasov. ... Si la Brasov, unde resedinta de municipiu este condusa de democrat-liberalul, George Scripcaru, Uniunea are un scor de peste 50%.
• Conferinta internationala despre sisteme de inginerie economica si productie Brasov, 2001; ... • Tehnologii de producere a servovalvelor,Conferinta internationala despre sisteme de inginerie economica si productie, Brasov, 2001; • Oscilatii si frecvente la magnetroanele cu cavitati multiple,Conferinta internationala despre sisteme de inginerie economica si productie, Brasov, 2001;
Singura companie interesata sa cumpere IAR Brasov, care si-a depus in termenul stabilit oferta finala, imbunatatita si irevocabila, in vederea privatizarii acestei intreprinderi este Eurocopter din Franta.
google-analytics.com